dimarts, 24 de novembre del 2009

AM-89 Conveni entre Festival Park i els Donants de Sang



L’Associació del Donants de Sang i el centre comercial Festival Parki el centre comercial Festival Park han signat aquest dematí un conveni de col·laboració per el que les dues entitats col·laboraran per la promoció de la donació de sang i la conscienciació dels valors de solidaritat i altruisme.


El conveni que s’ha firmat aquest dematí a les instal·lacions del centre comercial, per part del Sr. Juan Góngora, Gerent de Festival Park i del Sr. Llorenç Vallori, President de l’ Associació de Donants de Sang, reuneix entre altres aspectes el suport i la cessió d’espais de forma gratuïta per part del centre comercial a l’Associació de Donants de Sang per la promoció de la donació de sang i conscienciació de valors com la solidaritat i el voluntariat..


La col·laboració entre les dues entitats es dur a terme de forma habitual, és per aquest motiu que s’ha volgut firmar un conveni de col·laboració i fidelitzar encara més la relació. Els resultats de les col·lectes realitzades al centre comercial són acogides pels visitants amb molt entusiasme, durant l’any passat van ser un total de 175 donacions les que es van realitzar al recinte mentres que en lo que duim d’any 2009 es pot fer un balanç molt positiu ja que les donacions han augmentat arribant fins avui a un total de 241 donacions, un resultat molt positiu, resposta de la col·laboració entre les dues entitats.

Per l’ Associació de Donants de Sang és molt important que entitats tant públiques com privades donin el seu suport i col·laborin amb l’Associació amb el fi de poder promocionar i augmentar les donacions de sang i conscienciar a la població de la importància que tenen els valors de solidaritat i altruisme.

L’ acte ha reunit ademés a molts dels voluntaris de l’Associació a Marratxí que han volgut agrair al centre comercial la seva implicació i la seva activitat de suport.
D’ aquesta forma i segons l’acord, les dues entitats, estudiaran futurs projectes conjunts que es puguin realitzar a benefici de la promoció i la difusió de valors solidaris i altruistes com és la donació de sang.



AM - Actualitat marratxinera
Tot Marratxí
Pòrtula, informatiu de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)


Patrocinat per...
> L'Albelló - Pòrtol, "Tradició i avantguarda". 971 79 72 85
> Pòrtula, informatiu de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada