dimecres, 25 de novembre del 2009

AM-90 Concessió per 25 anys de l'aigua d'un districte i el sanejament de tot Marratxí







El ple municipal va aprovar ahir vespre amb els vots de la majoria de govern l'adjudicació provisional a l'empresa FACSA de la gestió privada del servei d'aigua potable, que fins ara cuidava el mateix ajuntament, així com la xarxa de sanejament de tot el municipi.

El Partit Socialista votà en contrà per considerar que "la valoració de la comissió de Contractació en relació a les ofertes rebudes no és correcta" i fins i tot anunciaren la seva reserva en relació al dret de recórrer-la.

Segons l'equip de Govern la gestió municipal era altament deficitària "malgrat els esforços econòmics i de personal realitzats". D'altra part afirmaren que "l'adjudicació s'ha realitzat amb total transparència i segons les bases del procediment obert".

La proposta provenia de la comissió informativa de Contractació, que contemplava la concessió a FACSA per un període de 25 anys amb una compensació de 5 milions d'euros per l'ús de les instal·lacions municipals i un cànon variable anual de 0,075 euros per metre cúbic facturat d'aigua potable. La concessionària també assumeix unes obres obligatòries per valor de 2,3 milions d'euros i un conjunt de millores per al servei, valorades en 9,4 milions d'euros.



AM - Actualitat marratxinera
Tot Marratxí
Pòrtula, informatiu de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)


Patrocinat per...
> L'Albelló - Pòrtol, "Tradició i avantguarda". 971 79 72 85
> Pòrtula, informatiu de Marratxí

1 comentari:

  1. Menudo tongazo de concurso, además la empresa está imputada en el caso Gurtell del PP, que bien hacemos las cosas y sin despeinarnos, que descarado. Ya veremos quien te vota en las siguientes elecciones.

    ResponElimina