diumenge, 16 de maig del 2010

AM- Presentació del llibre “El pont de la mar blava”






El pròxim dimecres, dia 19 de maig, a les 20 hores, tendrà lloc la presentació del llibre El pont de la mar blava. Vida i obra de Miquel Ferrà de Francesc Lladó i Rotger. La presentació es farà a la sala d'actes de La Misericòrdia de Palma. Presentarà el llibre Jaume Oliver Ferrà, poeta, i hi intervendran Joan Mas i Vives i el propi autor. Aquest acte ha estat organitzat per l'Associació Cultural S'Esclop, Edicions UIB i la llibreria Illa de Llibres.

Francesc Lladó és de Sóller, però té una relació amb Marratxí que ve de molt enrere. El nom de Marratxí el sentí molt de pics quan encara era un infant. Al seu padrí li deien de Can Marratxí, ja que, segons pareix, els seus pares eren de Marratxí i anaren a treballar de pagesos a Sóller a finals del segle XIX. La relació més recent, si es pot dir així, va començar el 2003, que és l'any que Francesc Lladó va deixar l'institut de Pollença per continuar la seva tasca de professor a l'IES Marratxí. És a dir, ja fa set anys que Francesc Lladó fa feina al nostre, de moment, únic centre públic de secundària.





El llibre que es presenta a Palma dia 19 de maig El pont de la mar blava ens acosta a la vida, l'obra i el pensament de Miquel Ferrà (Palma 1885-1947). Miquel Ferrà va ser poeta i bibliotecari, publicista i animador cultural, va passar la seva vida entre Mallorca i Catalunya i establí, entre aquests dos punts, un pont fet de relacions, amistats, entusiasme pel paisatge mallorquí i admiració per la modernitat de Barcelona. (extret de la contraportada del llibre)


JACF
AM - Actualitat marratxinera
Tot Marratxí
Pòrtula, informació de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)



             Patrocinat per...
Pòrtula, informació de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada