dimarts, 23 de juny del 2009

EM-5 Es Pont d'Inca, un campanar atractiu

Quan, d'enfora, veim la imatge del campanar de l'església no sembla que després t'hagis de trobar amb tota la densitat que hi arriba a haver a l'avinguda Antoni Maura: densitat humana, urbanística i, especialment, de trànsit.


Des de la propera llunyania de Cas Miot, just davant una de les entrades a Son Bonet, la torre parroquial té encara l'aire d'aquell Pont d'Inca tranquil de mitjan segle XX, lloc privilegiat per viure, amb certs avantatges urbans de la veïna ciutat i alhora els avantatges de la vida marratxinera, ben bé de poble.


Avui tot això ha canviat. La carretera d'Inca al seu pas per aquest nucli marratxiner -amb l'afegitó del flux de sa Cabana- deu ser dels llocs amb més densitat de trànsit, si exceptuam la connexió de l'autopista d'Inca amb Es Caülls/Es Figueral/Es polígon de can Rubiol.


Fruita del temps, com els albercocs i les cireres per aquestes dates.


A l'altra fotografia, gent coneguda, Carles i Sergi, amics del Pont d'Inca nou en ruta de quefers pel nucli antic de la contrada, ben davant el cartell indicatiu del lloc. Just darrere, a l'esquerra, l'edifici d'Erica, avui de propietat municipal.


Biel.-
Estampes marratxineres
Pòrtula, revista de Marratxí



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada