divendres, 11 de setembre del 2009

AM-48 Segona Diada de la Policia Local




Ahir, dijous 10, va tenir lloc la II Diada de la Policia Local de Marratxí, durant la qual es varen lliurar per primera vegada diplomes per la tasca de diferents agents.

La Diada es va iniciar amb una missa de germanor a Sant Marçal, seguida d'una conferència de la vicedegana de la Facultat de Psicologia de la UIB, Carme Ramis, amb el títol "Policia de proximitat i societat dins l'estat actual".
A continuació es varen lliurar els guardons a membres de la PL, així com a components d'altres cossos de seguretat, per la tasca desenvolupada durant el darrer any. Els guardonats foren:

- Jaume Ramis Rodríguez, de la Policia Local del municipi, por haber estat elegit agent del mes, per la seva companyonia, pel tracte al ciutadà i pel cumpliment de la normativa vigent.

- Sebastià Morey, subinspector de la Policia Local, per la coordinació del torn de vespre i la seva disponibilitat personal.

- Mateu Canyelles, oficial de la Policia Local, per la seva implicació amb els nins, nines i persones majors en el departament d'Educació Vial.

- Miquel Ramis Moyá, de la Policia Local, per la seva implicació i bon treball en el departament d'Educació Vial.

-Margalida Montserrat Xucgla, Antonio Aceitón Montenegro, Silvestre del Río Valero, i Miquel Roman Aguiló Talavera, per posar la seva vida en risc en pro de l'aliena.

-Maria Antònia Busquets Carbonell, voluntària de l'agrupació local de Protecció Civil, per la seva disponibilitat, voluntat i treball.

- Francesca Mayol Salas, auxiliar administrativa de la caserna de Policia.

- Carlos Clares Molina, sergent de la Guàrdia Civil, pel seu esperit integrador entre les forces i cossos de Seguretat.

L'acte comptà amb l'assistència del batle, José R. Bauzá, el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Coll, els comandaments de la Guàrdia Civil de la zona, així com representants de la Policia Nacional i d'altres policies locals.


AM - Actualitat marratxinera
Tot Marratxí
Pòrtula, revista de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)

Patrocinat per...
> Restaurant Bon Jorn - Pòrtol. 971 60 33 39
> Cafeteria J.J. - Sant Marçal. Pa amb oli i tapes
>
L'Albelló - Pòrtol, "Tradició i avantguarda". 971 79 72 85
> Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada