divendres, 18 de setembre de 2009

AM-52 Concert de l'Orquestra des Raiguer a Sineu

L'Orquestra des Raiguer oferirà un concert a Sant Marçal a inicis del proper mes d'octubre. Però en tornarem parlar i recordar-ho d'aquí uns dies.


Abans, si voleu, podeu sentir aquesta gent jove i emprenedora al claustre de l'Ajuntament de Sineu, dissabte dia 26 a les 20 h.


Recordam que aquesta Orquestra es fundà l'estiu de 2006, és liderada pel viola cabaneter Bernat Quetglas i solen tenir els assaigs a la parròquia de Sant Marçal. Endemés d'ell
hi trobam 3 marratxiner/e/s més: Jaume Oliver, de Pòrtol, Clara Mascaró, de sa Cabaneta i Esther Reinés, des Figueral.A PART, SOBRE EL MERCADET DOMINICAL DE SANT MARÇAL---------

Si voleu saber l'opinió de la gent sobre l'oportunitat, utilitat i ubicació d'aquest mercat de nova creació podeu llegir els diferents comentaris apareguts a http://totmarratxi.blogspot.com/2009/09/am-46-el-nou-mercat-dominical-de-sant.html .

Com podreu veure, n'hi ha de tot color, tal com correspon a qualsevol activitat humana. Si voleu, també hi podeu dir la vostra, sempre des de la pluralitat i el respecte als demés.


AM - Actualitat marratxinera
Tot Marratxí
Pòrtula, revista de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)Patrocinat per...
> L'Albelló - Pòrtol, "Tradició i avantguarda". 971 79 72 85
> Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada