divendres, 14 d’agost de 2009

EM-44 Els al·lots d'AMADIBA a l'escola d'estiuA l'escola de Son Macià/Sa Nova Cabana enguany tenen dues escoletes d'estiu. Una, és la municipal, igual que les que hi ha a Ses Cases Noves, Blanquerna i Costa i Llobera. Però justament avui el personal tenia dia de platja, pot ser el mateix que a Janer Manila del Pla, que tampoc no hi havia ningú quan ens havien assegurat que hi feien activitats.

Però l'altra escoleta sí que hi era. Es tracta dels usuaris d'AMADIBA, Associació de Mares de discapacitats de Balears, que sempre té moltes activitats en marxa i enguany han arribat fins a Marratxí per muntar-hi aquesta escola d'estiu.

Són 18 nins i nines coordinats per Alicia Olmedo que compta amb un equip integrat per Carmen López, Isa Parés, Susana Vázquez, Mar Ripoll i Tudor Viziteu. Per cert, Isa i Mar són marratxineres!

Des de les 9 fins a les 17 h. fan piscina, pintura, karaoke, massatges, cuina... i mil activitats més. Una manera ben divertida de passar l'estiu i fugir de la calor que ens turmenta a diari.Biel.-
EM - Estampes marratxineres - Tot Marratxí
Pòrtula, revista de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
biel@portula.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada