dimarts, 25 d’agost del 2009

EP-58 L'altre costat de s'Escola Vella AA-5




Fa uns dies vàrem veure una imatge semblant a aquesta, però mirant cap a l'esquerra, li deia "Lateral de s'Escola Vella"; avui duim gairebé la mateixa, però orientada vers la dreta.


Podeu veure que la finestra gran amb persianes és la mateixa, però la capsa d'electricitat ha estat substituïda per unes persianetes.

La finestra apaïsada del que fou local de Focs i Olles -com ja vérem- resta intacte, però la porta d'entrada ha canviat per una finestra sense persianes. Les dues persianes següents -que corresponen a part del que era la classe de dona Maria- resten iguals.
I a partir d'aquí convé que vos fixeu en la tercera foto, que vos ho mostrarà millor...
De l'antiga foto ha desaparegut una persiana llarguera i la porta metàl·lica del que era el dispensari mèdic i han esdevingut una nova finestra sense persianes; en canvi es mantenen una segona persiana vertical i una altra persiana apaïsada que en aquell moment estava al final de l'edifici; era la part exterior dels banys.
Finalment, avui podeu veure que l'edifici escolar no acaba aquí, sinó que s'hi ha va fer un afegitó per tal d'ampliar-ne la capacitat. I això que ja hi havia el centre Costa i Llobera i l'antic es dedicava exclusivament, com ara, a la gent més menuda.

Biel.-
AA-Ahir i avui; abans i ara
EP-Estampes portolanes
EM - Estampes marratxineres - Tot Marratxí
Pòrtula, revista de Marratxí

Patrocinat per Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada