dijous, 13 d’agost del 2009

EP-46 El carrer de Sant Jaume AA-1





El carrer de Sant Jaume, entre el Major i el Bona Vista / Martí Serra, ahir i avui o abans i ara, pel cas és el mateix. La zona que ens ocupa no ha canviat massa en... 40 anys. Canvi en l'asfalt i en les voravies, això sí; algun pal d'electricitat més o menys, tots mal col·locats i molests pels peatons, com sempre. En canvi, un poc més avall sí que hi ha un esplet de noves construccions que la foto només permet veure en part.

Ens tornam situar al dia de les comunions de Pòrtol d'abril de 1966 -el reportatge d'Antoni Canyelles, de Son Ros, ha resultat un petit tresor... i encara no l'hem exhaurit!-.

A l'esquerra la casa que en diuen can Pep Gran, intacta i a la dreta la paret seca... de les poques que quedaran a la Vila si ens descuidam, com de fullerots de moro. Ben curiós... la referència del fons, idèntica: Ca na Lita o ca madò Garrida, en aquells moments de factura ben recent o, tal vegada, encara en construcció.

Si voleu, podeu participar en aquesta secció. Si teniu fotos que mostrin algun lloc del nostre poble fa uns anys, especialment si ha canviat molt de fesomia... Avisau o deixau un missatge al 60 24 63. Serà un goig poder col·laborar conjuntament!



Biel.-
AA- Ahir i avui; abans i ara
EP-Estampes portolanes
EM - Estampes marratxineres - Tot Marratxí
Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada