dijous, 27 d’agost de 2009

EP-60 Tota la gent de l'escoleta del Costa i LloberaEn l'anterior ocasió no ho havia aconseguit, no sé ben bé perquè; supòs que devien tenir en marxa alguna activitat que els impedí agrupar-se tots plegats.


Avui, sí. Els cinquanta-i-busques de participants a l'escoleta d'estiu municipal ubicada al Costa i Llobera han tengut uns minuts per fer un posat per a Pòrtula-Tot Marratxí. Fins i tot avui s'hi ha afegit una mare, que no sé si era de Pòrtol, però que podeu localitzar a dalt de tot a l'esquerra, un poc més amunt d'Aina Morell, que és l'única que duu ulleres de sol, una llàstima tenint en compte l'expressivitat dels seus ulls.I les monitores, també agrupades. L'altra vegada va haver de ser en dues fotos. D'esquerra a dreta, Cati, Vane, Marta, Kate, Marian, Xisca i Aina. A aquesta darrera, la directora de la bulla, li he d'agrair totes les facilitats donades, a més a més amb extrema simpatia.

Per cert, si a la primera quinzena d'agost l'única marratxinera era Marian Pou, ara les úniques que no són del nostre municipi són na Xisca Coll i n'Aina Morell. Però no faria res que ho fossin, de super bona gent que són.

L'escoleta d'estiu ja s'acaba. Dilluns tenen la darrera activitat, una excursió a Son Gual. I demà tenen festa, festival de final de curs. Però quedau advertits que és privada; no hi tenen accés ni tansevulla mares i pares. Idò.


Biel.-
EP-Estampes portolanes
EM -
Estampes marratxineres - Tot Marratxí
Marratxiner/e/s
Pòrtula, revista de Marratxí
Pòrtol, el meu poble
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
biel@portula.net


Patrocinat per Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada