dilluns, 17 d’agost del 2009

EM-46 Marratxiners i marratxineres



Tot això que ara duc entre mans és lent. Apassionant però lent. Són hores de recerca, hores de consulta, de comparació, d'anotacions, de comentaris... El fet és que resulta difícil veure-hi la fi; tal vegada no en té.



Sigui com sigui, per donar a conèixer un poc més tot aquest tramat geogràfic i social anomenat Marratxí he obert un apartat destinat a incloure-hi la relació d'aquelles persones que són o han estat; d'aquells que, en algun moment de la Història, han nascut a Marratxí.



L'empresa és ampla i llarga, ho podeu suposar; però, com qualsevol camí que es vulgui fer, comença amb la primera passa. I aquesta primera passa té per títol marratxiner/e/s: aquí hi trobareu familiars, parents, amics i coneguts, tant mascles com femelles, tant d'avui com de fa 100, 300 o, fins i tot, 500 anys... En posar-s'hi, que ho pagui!



Com sempre, si teniu alguna aportació per fer, de documents o de fotografies, agrairé que vos poseu en contacte, bé a través de l'adreça electrònica que figura al peu de la signatura, bé a través del 971 60 24 63. Qualsevol informació pot resultar preciosa per completar algun dels apartats d'aquest immens trencaclosques.






Biel.-
EM - Estampes marratxineres - Tot Marratxí
Marratxiner/e/s
Pòrtula, revista de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
biel@portula.net



Patrocinat per Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada