dissabte, 15 d’agost del 2009

EP-48 Les monitores de Pòrtol


Si ahir vàrem mostrar el grup de nins i nines de l'escola d'estiu del Costa i Llobera de Pòrtol, avui toquen llurs monitores.

A la foto de tres, na Sara Robles, n'Aina Morell i na Marian Pou.

A la de quatre, na Cati Bibiloni, na Marina Rodríguez, na Xisca Coll i n'Aina altre pic, que per alguna cosa és la coordinadora...

La veritat és que no sabem massa cosa d'elles, excepte que na Xisca i n'Aina són inqueres.

De l'única que sí podem parlar un poc és de na Marian -Maria Antònia Pou i Rosselló- filla dels amics i col·laboradors de Pòrtula, Tomeu i Antònia.

Na Marian, per tant, té una cama de cas Ferrer Fiol, de Pòrtol, i una altra de can Rafel s'Alaroner o de ca na Margalida Goia de sa Cabaneta.

Ja la veis, d'ampla rialla, amb ulleres i cabells en punta. Té 23 anys, va néixer a sa Cabaneta, on viu, i està a punt d'acabar Magisteri Infantil.

Està molt aficada en temes de joventut i participa amb el GDEM -Grups d'Esplai de Mallorca- a la part organitzativa, i també amb la catequesi parroquial de Sant Marçal.

Recordau que Pòrtol és l'únic lloc que té dues escoletes d'estiu. Aquesta que parlam avui, municipal, al Costa i Llobera, i una altra ubicada a s'Escola Vella, organitzada per l'AMIPA del mateix centre, de la qual ja vàrem parlar al seu moment.


Biel.-
EP-Estampes portolanes
EM - Estampes marratxineres - Tot Marratxí
Pòrtula, revista de Marratxí
Pòrtol, el meu poble
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
biel@portula.net

Patrocinat per Pòrtula, revista de Marratxí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada