dilluns, 27 de juliol del 2009

AM-13 Nits d'estiu, l'agost a s'Escorxador



L'àrea municipal de Cultura de l'Ajuntament de Marratxí ha tornat preparar el calendari de vetlades per als caps de setmana d'agost amb ritmes brasilenys, poemes i jazz.

Les actuacions tendran lloc un divendres i tres dissabtes a les 22 h. a s'Escorxador i s'inaguraran la setmana del 7 i 8.


Divendres, dia 7 tendrà lloc el concert d'Euclydes Mattos, músic professional des dels 14 anys, les actuacions del qual combinen la música clàssica, el jazz i els ritmes brasilenys.



El dissabte dia 8 les persones assistents podran gaudir de l'actuació del grup musical Saravacalé, un septet que destaca per l'originalitat dels seus ritmes ja que constitueix un pont entre el flamenc i la bossa nova.

D'aquí passam al dissabte dia 22, quan hi haurà la lectura de “Poemas de bronce y plata” per part del rapsode Antoni Bonet san Cler. Aquesta lectura poètica serà presentada i moderada per la també rapsode Xisca Aguiló.

Per cloure aquesta programació, el grup de jazz de Joan Álvarez amenitzará la vetlada del 29 d'agost amb la interpretació del seu repertori. Joan Álvarez és veïnat de sa Cabaneta i músic consagrat que es dedica a la música des de fa trenta anys .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada