dissabte, 18 de juliol del 2009

EP-21 Gelat de bomba per a l'església de Pòrtol

Ha resultat una de les ofertes més interessants d'aquestes festes. Ja varen començar per Sant Marçal i Miquel Bosch els dedicà alguns comentaris al seu moment.

Són gent voluntària de la parròquia del Carme que varen tenir la idea de fer gelat de bomba -"a l'estil tradicional"- i oferir-lo durant les caloroses vesprades d'estiu. L'import recaptat es destina al fons per a les necessàries obres de reforma de l'església de Pòrtol.















A les fotos hi podeu veure na Catalina i na Maria del forn de cas Moix rodant la bomba i en Jaume des Tancat que les contempla -abans de posar-se ell en feina- mentre les càmeres d'IB3 enregistren el procés. En una altra, sor Magdalena, na Margalida Terrassa i na Magdalena Bonet despatxant gelat i coques a la plaça de can Flor.


Com que els components d'aquesta Comissió Gelatera són així de generosos, també ens han oferit la seva recepta, que podeu trobar a l'apartat corresponent de la web de Pòrtula a la ràdio. I així podeu provar de fer aquest gelat tan bo a ca vostra mateix.


Però en tot cas recordau que, avui i demà, que encara podeu gaudir de les festes portolanes, trobareu la paradeta del gelat de bomba per l'església a la plaça de can Flor. No deixeu passar l'oportunitat de tastar-lo, juntament amb les coques que l'acompanyen. Bon profit !



I si voleu saber quines són les activitats pendents... Clicau Festes de Pòrtol ... I molts d'anys !


Biel.-
Estampes portolanes
Estampes marratxineres
Pòrtula, revista de Marratxí
Pòrtol, el meu poble
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
biel@portula.net









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada