divendres, 10 de juliol de 2009

EM-22 Pep i Xisca, des GarroversEls vàrem trobar al Pont d'Inca, a una paradeta del mercat dels dijous, però ells són dels Garrovers o, més pròpiament hi viuen.

En Pep Noguera i na Xisca Aguiló Serra són de Palma, però duen una quinzena d'anys vivint a aquest nucli marratxiner proper a la carretera vella de Bunyola i són un dels motors de la urbanització.

Des de fa deu anys cuiden del polisportiu, també estan a l'associació de veïnats i fan tallers de manualitats promoguts pel Consell de Mallorca, en els quals ensenyen a cordar cadires, a restaurar mobles o a pintar a l'oli, entre d'altres coses. Hi va haver una temporada que Xisca també va organitzar un taller de reciclatge a un local de sa Cabaneta. Duen una activitat que no aturen.

Ens comenten que en es Garrovers ja han acabat les obres del local de la tercera edat, tot llest i a punt, únicament pendents de la inauguració oficial per part de l'Ajuntament, i que les festes d'aquest nucli seran dins la segona quinzena d'agost. Fins a les properes novetats, idò.

Biel.-Estampes marratxineres
Pòrtula, revista de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
biel@portula.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada