dilluns, 13 de juliol del 2009

EM-25 La Caixa, ara a Sant Marçal



Fa molts pocs dies la Caixa de sa Cabaneta s'ha traslladat... ha passat un poc més avall. Si estava al camí de n'Olesa ara està al carrer de la Casa del Poble, ben aprop de l'església de Sant Marçal.

Bàrbara Segarra i Estefania Ruscalleda, dues gentils amigues meves encarregades de la sucursal 2097, ens obren la porta de pinte en ample i també ens expliquen que aquesta nova oficina -amb aspecte de sucursal aeroportuària futurista- vol resultar àgil i operativa, però a l'hora vol ésser més personalitzada i discreta.


"A l'anterior oficina, comenten, era difícil poder tractar afers de forma totalment privada; ara, aquí, amb la distribució d'aquestes noves instal·lacions, resulta molt més senzill, còmode i proper. Qui vol gestions ràpides, no haurà d'esperar tant i qui vengui per qüestions de més pes serà atès de forma més personalitzada".

Sembla que en la decisió de l'entitat bancària també s'ha valorat la visió de futur, tenint en compte que es tracta d'una zona comercial en plena expansió i en la qual hi ha prevista la construcció -de moment sense data assegurada- de la nova casa de la Vila.

Biel.-
Estampes marratxineres
Pòrtula, revista de Marratxí
Amb 'P' de Pòrtula a la ràdio (92.9 fm)
biel@portula.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada